+Follow | Dashboard


Fake Queen
pathetic
Sunday, 29 June 2014 | 15:17 | 0 comments
asslamualaikum, salam ramadhan. aceewahh
haha. k. mmg dah lama gila gila tak update blog.

bukan setakat bersawang labah labah pun dah bercicit agak nya. heh

terasa diri sendiri pathetic sangat sampai dah tak mampu nak menangis 
yeah, 
thanks to you babe 
terasa diri ini sungguh bodoh 
haha
how come,  how can i trust you 
you break me twice 
so yeah hebatnya send karangan pnjg dlm bhasa jepun kat aku 
heh
sebab google translate ja , grammar pun tunggang langgang

Because I love someone else

so yeah. ayat tu ja yang paling paham pun
heh.


senangnya dia pggil aku syg, i took a lot of courage to call him 'b' 

may Allah bless. xoxo.  

Older Post

Navigate Here

About Besties Sayangs Entries

Music Here

#np - Cher Lloyd - Want U Back /\

Tagboard


Credits
Designed by : Illi Shuhada
Header by : Illi Shuhada
Codes by : Nazlindaellyana
Photos by : Amirah Salhuddin
Sweet Memory